MALÁ PLACKA 2024

Termín: 18. až 20. října

Místo: TZ Lipnice nad Vltavou

Malá placka 2024 na téma Tábory se opět odehrála, jako každý rok, na našem oblíbeném místě – TZ Lipnice nad Sázavou. Protože proč měnit něco, co funguje, že?

Jedná se o neakreditovaný kurz pro členy oddílů ČTU ve věku 15 až 18 let, kteří už jsou nebo teprve budou v roli instruktorů nebo rádců v tábornických klubech či oddílech. Cíl? No jasně, kromě prohloubení odborných dovedností a vzdělání pro práci s dětmi je tu i skvělá příležitost poznat nové tváře a sdílet táborové dovednosti a zkušenosti.

Účastníci si odnesou základy všeho důležitého – od tvorby programu, přes vzdělávací aktivity, právní záležitosti, BOZP, první pomoc, až po historii ČTU. Kurz je navržen tak, aby byl nejen užitečný, ale i zábavný – protože suché přednášky nejsou nic pro nás. Proto se většinu věcí učíme hrou, praktickými ukázkami a simulacemi. Takže se nebojte, nudit se rozhodně nebudete.

Pokud máte zájem a chcete zažít víkend plný dobrodružství a vědomostí, neváhejte! Závazný přihlašovací formulář najdete v odkazu níže. Ale pozor, míst je málo, tak se přihlaste, než vám někdo místo vyfoukne!

V případě dotazů, nejasností nebo když se něco porouchá, neváhejte nás kontaktovat na emailu: malaplacka@praha-tabornici.cz.

Seznam účastníků Malé placky 2024